Väska & Skor

appelgreen.jpg

Tillsammans är de dyrare än mina jeans, de jag köpte i fredags och som var de dyraste jeans jag någonsin köpt.

Jag var stressad när jag kom hem i dag och bestämde mig för att vila en timme för att kunna njuta av kvällen. Det märktes på mitt sätt att andas hur uppjagad jag var, ytligt och snabbt. Efter att ha vilat en stund satte jag igång. Badrummet blev städat och tvättmaskinen laddad, disken är ren och golven dammfria, sängen är renbäddad och mina papper är sorterade och av bara farten tog jag även klädkammaren (mitt förråd i lägenheten) som belamrats av kartonger från datorn, mikrostereon, mp3-spelaren, en ny våg etc. men även av mina några vinterkläder som jag lagt i en hög eftersom klädhängarna behövdes för mina nya kläder. Det blev ordning och reda, golvet är rent och mina skor – förutom de gröna – står fint i hyllan.

I love ordning och reda.

I hallen finns nu kartongerna som ska ner i källaren, om något skulle gå fel hör det ju till att man lämnar tillbaka varan i sin orginalkartong. Helst skulle jag vilja kasta dem med en gång men det skulle vara att utmana ödet. Två par svarta korta stövlar ska till Second hand, jag har köpt dem där och de passade inte mina fötter och nu åker de tillbaka. Min gamla mikrostereo, som kanske mer är lik en bergsprängare (säljs sådana numera?) fungerar som radio och kasettband, ska också till Second hand, kanske någon vill ha en fungerande sådan till sommarstugan eller husvagnen?

I morgon måste jag köpa fler klädhängare, tyvärr sålde de inte på H&M och jag glömde sedan bort det (KappAhl säljer för en krona styck och det är jättebra att ha tillräckligt med klädhängare). Eftersom jag är rädd om mina saker ska jag även köpa tvättmedel för svarta plagg samt frukt och lite annat. Helgen ska bli lugn – riktigt lugn. Helt fri från shopping. Så det så.

4 reaktioner till “Väska & Skor”

  1. Otroligt läckra skor och dito väska! Jag gillar den där grönfärgen och skulle mycket väl kunna tänka mig att köpa något liknande. Skulle bli snyggt till mitt röda hår :)

    Trevlig helg, Eva, var rädd om dig!

  2. Å, så snygga! Du är så klok som satsar på kvalitet som får kosta en del. Önskar jag kunde shoppa likadant istället för att köpa många halvbra saker på rea.

Kommentarer inaktiverade.