Present

Jag har fått en present.

Av någon som inte brukar ge mig paket. En stor teburk med ett kilo te i. Personen i fråga dricker inte te och jag antar att han tänker sig te som kaffe – det vill säga att ett kilo kaffe och te är jämförbart. Jag får fördela det hela annars måste jag dricka samma te i något år. Det värmer i mitt hjärta att han köpte te till mig och propsade på att köpa burken också (annars skulle han inget te köpa).

Kärlek!

10 reaktioner till “Present”

 1. Ohh, vilken fin present! Vad var det för te? Jag känner den goda lukten när burken öppnas, men vad är det det luktar… Earl Grey? Nej, kanske mer Lady Grey, med fina små blåa blommor i…

 2. Undrar om mamn kan frysa te? Men är det gott kan du väl dricka samma – när det gäller kaffe håller man sig ju ofta till ett och samma märke år efter år.

 3. Freja: Om så väl vore. De är svart te som är smaksatt med konjak och brandy. Jag har inte smakat det ännu, egentligen dricker jag inte ens svart te utan bara grönt och rött. Fast det värmer ordentligt ändå. Det är min pappa som har köpt burken och innehållet.

  Tinto: Jag ska smaka det och jag hoppas på att det är gott. Jag vill att det ska vara gott. Tro det eller ej, det är min far som har köpt burken och innehållet.

 4. Tinto: Det är nog en av de största kärleksförklaringar som jag någonsin fått. Nä..han sa inget, men gesten. Det är stort och värmen som strömmade från mitt hjärta varar fortfarande.

 5. Åh vad glad jag blir. Din far börjar verkligen visa vad han känner för dig.

 6. Nu blir jag glad, då jag ser att det är av Din far som du fått teburken. Karlar har som bekant svårt för att ”uttrycka” sig, eller sina känslor.

 7. Bonita: Jag tror att det är städandet som gjort det hela, dels att han är glad för att jag ställer upp och för att vi oftast kan prata med varandra. Tack för att du kan glädjas med mig.

  Ninni: Jo, visst har de – ett kilo te i en burk är en gest som värmer i hjärtat.

Kommentarer inaktiverade.