Scholl

De här skorna är på väg till mig.

Eller flip-flop som de kallas på Brandos.se, det är första gången jag köper skor från den sajten. Ellos har ungefärliga priser men hos dem tillkommer frakt och expeditionsavgift vilket gör att jag känner mig lurad var gång jag har handlat där. Dessutom gillar jag att betala kontant och inte få en faktura som ska betalas en månad senare.

Kontant är kung!

De är finisarna kräver välvårdade fötter och fint målade tånaglar. Det är jag bra på.

Kärlek!

5 reaktioner till “Scholl”

 1. Fina. Jag har just köpt ett par med guldglitter – trots att jag snarare är en silver- än en guldmänniska – fast mycket enklare, på ICA Maxi (gudbevars!) De var sköna och billiga så jag chansade, trots att jag vet att det brukar löna sig att satsa på kvalitet när det gäller skor. Men jag kände för lite skimmer och glitter :)

 2. Superfina! Jag är dålig på öppna skor, mest för att jag så lätt bränner mig och allt för många gånger glömt att smörja in mina fötter, med illröda, heta och blåsfyllda ovansidor på fötterna som följd…

 3. Scylla: Jag är egentligen en guldmänniska men de här passar nog bättre i det stora hela och tänk lite ljusblå tånaglar på det! Puss.

  Freja: Min dotter säger ungefär samma sak. Själv har jag stora fyrkantiga fötter, de brukar ibland har lite ränder efter sandalerna jag använder, men jag är stolt över att ha välvårdade fötter.

  Fötter kan ha blåsor och annat, men man ser ändå om folk tar hand om sina fötter.

 4. Supersnygga! Den där pinnen mellan tårna kan vara lite ”lömsk”…jag har liknande och fick skav mellan tårna. Om du tänker på det så kan du säkert förebygga med lite ”osynligt” plåster mellan tårna eller (om det inte blir fult) linda något mjukt runt pinnen!

  Kram,
  Karin vid Kastanjeplatsen

 5. Karin: Jag vill minnas det, jag hade något liknande för många år sedan. Jag ska ta det försiktigt och känna efter. Hälsa Kastanjeplatsen, ett vackert namn. Fortfarande.

Kommentarer inaktiverade.