Skor

Åhhh…skorna är bekväma och jag är helt nöjd.

Koftan funderar jag lite på, kanske jag borde byta till en storlek mindre. Det är ju på grund av min längd som jag ofta köper storlek L, annars ser jag ännu större ut, men den här koftan känns lite stor – ändå är jag glad att den räcker till i ärmarna, det gillare jag.

Klänningen har lite 40-talskänsla över sig.

Små vita prickar på svart botten, figursydd och v-ringad med lite rynk uppe vid axlarna. Jag gillar längde och modellen. När jag ser på bilderna känns det som om det är lite tant över mig, men jag är ju tant och jag gillar kläderna och det senaste är viktigast. Det jag trivs i är luftigt och sitter inte åt, gärna kläder jag kan ha i många år.

Nu ska jag äta lunch och sedan sova dubbelt så mycket som vanligt inför ett nattpass.

Kärlek!

17 reaktioner till “Skor”

 1. Snygging! Klänning och skorna = YES!!:) Koftan ser jättefin ut, den med, men kanske som du själv är inne på en storlek mindre? Ärmlängd kan ju vara ett bekymmer. Avskyr när det känns ”för kort”.
  Måste erkänna att jag blir väldigt sugen på skorna.

 2. Eva – mycket kan man säga om dej men är det nåt du INTE ser ut som (och är!) så är det tant! Du är skitfin helt enkelt!! :0)

 3. Bettan: Det känns hur bra som helst. Tyvärr har jag inte köpt någon fjärrutlösare och därför blir bilderna lite smått konstiga eftersom jag inte hinner så långt på 2 sekunder.

  Angeclia: Tack! Nej, du…till julfesten måste det handlas nytt! Har du bokat bord hos Toftes? ;)

  Bonita: Du har rätt. Förstås. Som vanligt.

  E: Haha! Du är rolig. Tack! Det var en fin komplimang. Puss.

 4. Sköna skor är guld värt! Tycker koftan verkar lagom och klänningen är alla tiders!

 5. Anna: Säger du det? ;)

  Tinto: Klänningen är lite av 40-tal och jag älskar den, skorna är sköna och jag älskar dem och koftan är varm och go (i bomull och lite tjockare och fin). Fast det kanske inte är snyggt med v-ringad kofta och v-ringad klänning? Suck. Jag utmanar mig verkligen att lägga ut bilderna så att alla kan kolla på dem och sedan se själv hur jag och min stil ser ut.

 6. Hej Eva,
  Jag tror att det skulle vara snyggt med en färgglad sjal runt halsen, både med tanke på att du verkar lite bekymrad över v-ringningen och för att ”liva upp” outfiten lite. Klänningen är jättefin tycker jag. Skorna fixar jag bara inte men som tur är så är ju smaken olika :-)
  Må så gott
  /Liz i Lux

 7. L i L, Eva gillar inte scarves – hon skickar dom till mig! ;-)
  Fast du har rätt, något i halsen vore snyggt. Walle är snart stor nog att trä träkulehalsband!

 8. Liz: Det är synd att jag fick springa fram och tillbaka, jag har en bättre hållning normalt. Det är också lustigt att jag ser mig själv på ett sätt i verkligheten och så ser jag på bilder jag tar att det kanske ser annorlunda ut.

  Klänningen är fin som snus, koftan likaså – men jag tror inte riktigt att de passar riktig hundra tillsammans. Skorna – ja, alla har vi olika smak. Jag läser en blogg där skribenten har skor och jag tänker ”hallå, har du fastnat i 90-talet”.

  När det gäller sjalar så kan du läsa Tintos inlägg..haha! Jag har ofta halsdukar och sjalar när det är kallt och till min kappa, men det känns inte bekvämt i övrigt. Det är som om jag har något som håller på att strypa mig. V-rigningen, det är nog mest att jag funderar på att en v-ringning inte passar till en annan.

  Tinto: Du är för rolig! Ja, snart kommer väl dagishalsbanden med posten. Jag tror jag får ha något färgglatt för att liva upp, jag såg på bilderna i efterhand att det blir lite för mörkt och trist.

  Kram!

 9. Men om du har en långsmal sjal/scarf som du bara knyter löst i brösthöjd så försvinner kanske strypkänslan? Annars är ju ett färgglatt halsband ett alternativ. Eller byt ut koftan mot en pastellfärgad eller vit kofta. Ja det där med skor är speciellt, jag är lång och har storlek 40 i skor, mitt absoluta krav är att skorna är nätta och eleganta, jag är nog kvar på 60-talet :-) Pumps är min melodi. Skulle aldrig drömma om att ha ex.vis boots till kjol, i min värld blir det klumpfot och jag vantrivs. Men som sagt, det är väl tur att vi inte går i samma uniform alla, det skulle ju bli tråkigt.
  Ha en bra helg!
  /Liz i Lux (med solsken idag efter ösregn i en vecka)

 10. Liz: Vet du vad jag tänkte när jag läste din tidigare kommentar om skorna? Jo, att det handlar om attityd när man säger att något inte är så snyggt i en egna ögon – det finns de som kan säga samma sak och jag blir ledsen eller förbannad och så kommer du och det känns bara ok. Det är fint. Av dig.

  Jag vet inte om du har tänkt på att jag sällan har smycken på mig? Inget alls. Jag vet inte varför det är så, för jag har många fina smycken – både som jag köpt själv och som jag har fått. Det känns som om det är ivägen, även med scarves och sjalar.

  Däremot tycker jag som du att jag ska ha en annan kofta, något mer färgglatt. Idag hade jag den svarta koftan till en kjol i svart och orange och en orange topp och till det mina svarta nya skor – det såg genast bättre ut.

  Är du lång? Haha! Du…det är jag också. 180 lång och 40 i skostorlek. Boots till kjol har jag också svårt för, fast jag har haft det. Ett par nätta sådana, fast jag gillar inte riktigt det ändå – klacken är en vanlig klack och jag jobbar i en lokal som har några dm tomt utrymme inunder, när jag går över det golvet känns det som om en elefant tågar fram, det liksom dånar och jag känner mig stor och tjock.

  Liz, du är så bra! Puss och ha en bra helg själv.

 11. Jag har likadana skor och tycker de är snygga! Men till kjol/klänning!? Näe, det är inte jag…

 12. Pralin: Haha! Jag är nog lite udda där. Jag har ett par herrskor-liknande utan klack och de har jag också till kjol och klänning.

 13. Extraminnnet: Något att fundera över, det är ju så jäkla kallt på jobbet och skönt med en sjal runt nacken.

Kommentarer inaktiverade.