Behov

Nej, det här är ingen tröst.

Det är ett bra köp. Lagom klack, snygg design, från Vagabond och för 299 kronor. Nu har jag fyra par vinterskor och två par vinterstövlar (fast de är i dålig kvalité, tyvärr – jag köpte dem för jag trodde det var bra köp). Jag är nöjd. Nu hoppas jag att de passar mina fötter. Det är ett par skor som jag behöver i min garderob, lagom grova för vintern men ändå fina.

Kärlek!

6 reaktioner till “Behov”

  1. Pelle: Jag hoppas de är bekväma, du vet – en dag på stan eller så.

    Bettan: 299 kronor passar mig fint. De är enkla på något sätt.

    Freja: Du har så rätt, de ska inte kännas att de sitter på foten och de ska förhöja kläderna.

  2. Pralin: Ja, det var på Brandos – de hade halva priset på skor som de bara hade enstaka par kvar av. Jag tror jag kommer ha nytta av dem i höst och vinter.

Kommentarer inaktiverade.