Gissa

Gissa vilka som är här?

Sara gillade min mat – minsann! Walle äter allt och Oskar är alltid artig, fast han åt som en häst och då var det antagligen gott. Fransk potatisgratäng, sallad och filé som jag marinerat i den där vakumlådan.

Kärlek!

14 reaktioner till “Gissa”

 1. Tack, Alla ni som kommenterat så fint.

  Vi hade en trevlig kväll med mat, vin och lite annat gott. Vi pratade och diskuterade samt att jag lade tarot-kort för dem och så gjorde jag en trumresa (fast varken Sara eller Oskar fick träffa sitt kraftdjur).

  Nu ska jag vidare i jobbet.
  Jag har sovit på soffan och det var uselt! ;)

  Men kvällen igår var fin och det räcker för att ta mig igenom dagen.

 2. Tinto: Det kan vara allt från en nyckelpiga till en älg. De flesta vill väl ha vita hjortar och björnar eller delfiner – fast det är budskapet som kraftdjuret har som är det viktigaste.

 3. Jag skulle oxå vilja veta mitt kraftdjur. Hoppas på någon katt…eller en korp! Kanske en skata eftersom jag gillar glitter…

 4. Freja: Se om du kan hitta någon trumresa i din närhet samt om den trumresan känns bra – det finns mycket ruffel och båg i den branchen.

  Alex: Det blev ett härligt kort. TAck.

Kommentarer inaktiverade.