15 oktober

Det var nästan så att jag missat ansökan.

Men nu är den skickad och jag hoppas jag ska bli en bra radioröst. Jag har börjat så smått hemma, men tiden har inte funnits ännu. Kommer jag inte in på ”Radioproduktion och livesänding” väljer jag ”Kreativt arbete med Photoshop”. För tillfället håller jag god takt i ”visuell kommunikation” som jag läser just nu. Fast i skrivandets stund jobbar jag och ska fortsätta med mina larm.

Kärlek!

3 reaktioner till “15 oktober”

  1. Rösten är viktig. Det finns övningar att göra innan. Hur mycket skånska pratar du (ifall det är rikstäckande sändningar)?

  2. Tinto: Inte speciellt mycket skånska, möjligen skulle r:en kunna avslöja mig (eller mer rätt, r:en avslöjar mig). Vet du vad för övningar – finns det en förklaring på nätet om det?

    Jag är förvånad över hur långsam coh trött jag låter på mina provsändningar. Jag behöver något som får upp rösten.

  3. Jag gick en kurs en gång, i Skåne faktiskt! Hinner inte skriva mer om det nu, ska ut. Kram!

Kommentarer inaktiverade.