Grått

Om jag kunde greppa det.

Att vissa dagar är liksom glada, småmysiga och bra – som idag. Nästa vecka ska jag åka och köpa några färgglada toppar, men i dag är det grått och svart som gäller. Kjolen är fodrad och underbara att ha på sig. Jag köpte den på Åhlens för något år sedan, koftan är i tunn ull och den kommer från H&M och är ett fynd. Bilderna tog jag i morse strax efter fem, nu är jag på jobbet och ute lyser solen och jag täntke ta en långpromenad i eftermiddag. Jag slutar vid tretiden och det är liksom halvtid för mig.

I övrigt har jag funderat utanför den fyrkantiga boxen.

Tänk om jag skulle köpa en liten lägenhet istället för hus och satsa på en kolonilott? Fast då går jag miste om kamin och trädäck. Nej, jag väntar helt enkelt och håller i min nuvarande plan att betala bostadslånet till nyår 13/14 och sedan spara rejält varje månad (man kan spara rejält om de fasta utgifterna är som högst 4000 i månaden, det är som om jag skulle bo ihop med någon som betalade sin del av utgifterna. Det har aldrig hänt. Min senaste sambo levde helt på mig, jag avskyr honom ännu. När han flyttade skrev jag en artikel till tidningen Amelia och rubriken hamnade på förstasidan.

Nåja, det är över och passé.

Jag tittar framåt och drömmer vidare. Kanske ska jag köpa ett stort hus och ha det som både praktik och B&B, det senare hade passat mig bra med nytvättade sängkläder och rent, rent och rent! :)

6 reaktioner till “Grått”

 1. Shit, vad snyggt!! Vilken kropp du har! Det är så snyggt när kläderna framhäver kroppsformen!

 2. Ja, det var väldigt snyggt och stilrent.
  B&B ska du ha förstås, det är säkert roligt! Men då ska det väl helst vara i turisttäta trakter.

 3. Extraminnet: Jag har gått upp i vikt de senaste fem åren, det stör mig inte mycket – men det som stör mig är att jag önskar att någon sagt det du säger men långt tidigare. Tack. Du är en fin människa helt enkelt.

  Tinto: B&B hade varit roligt. Bodafors är inte turisttätt, inte speciellt invånartätt heller. Jag dagdrömmer fortfarande om Wallebo och jag tittar på både hus och lägenheter, vilket fick mig att fatta att jag ska vara försiktigt den närmaste tiden för att inte köpa något annat hus som tröst.

  Bonita: Tusen tack, och jag menar det.

  Liz: Det låter flott när du skriver ”classy”. Tack.

  Maggan: Jag ler stort. Tack. Kram.

Kommentarer inaktiverade.