Brunt

Idag blev det brunt.

Kjol från Åhlens, fodrad och skön passform. Koftan minns jag inte varifrån men en sådan finns säkert att köpa både här och där. Egentligen borde jag inte visa några bilder för jag har inga som helst annorlunda kläder, jag saknar känsla för färg och jag har ingen uttalad stil.

Jag gör det för att se hur det ser ut.

Till exempel har jag upptäckt på bilderna att min hållning är lite kutryggig, därför försöker jag sträcka på mig och har börjar göra det rätt ofta. Jag tror jag förhållandevis har en bra hållning, men just bilderna har gett mig en vink om att jag sjunker ihop en aning.

Så nu vet ni.

Det är inte för att jag tror jag är snygg, inte heller för att jag tror jag har tjusiga kläder – det bara för att det är roligt och för att se hur det ser ut från andra sidan. Idag har jag för övrigt jobbat och sedan gick jag på bio och såg ”En oväntad vänskap” – det var skratt från början till slut. Kanske lite oväntat slut innan slutet.

Nu ska jag värma mina iskalla fötter innan jag ska sova. I morgon har jag sovmorgon. Åhh…det är verkligen efterlängtat.

Kärlek!

11 reaktioner till “Brunt”

 1. Eva, av alla outfits som du har visat så tycker jag att det här är det bästa. Vidd kjol och en tajt kofta så där snyggt uppknäpp. Det ger ett sådant lätt intryck. Jättesnyggt! Elegant men avspänd. Kvinnligt men inte damigt. Alltså Eva, du får en sådan snygg kropp i de här kläderna. Tio tummar upp!

 2. Jag måste hålla med Anna Stilla ovan! Jättefin figur som framhävs som den ska. Susanna och Trinny skulle ge dig tummen upp :-)

 3. Jag sällar mig till ovanstående kör. Du har en jättefin kropp och jag gillar dina kläder.
  Själv har jag svårt för ljusa strumpor och vill alltid ha täckande, 60 den. Nu finns så många fina färger.

 4. Jag tycker du ser snygg ut i outfiten och det är smart att ta kort. Kan vara bra att ha en dag när man inte vet vad man ska ta, inte orkar komma på hur man ska matcha, då kan du kolla dina bilder och hitta hur du gjort tidigare, praktiskt och enkelt!

 5. Det där var också snyggt! Lite vardagligare, inte negativt menat. Förra klädseln (jag har bestämt mig för att bojkotta ordet outfit) såg du ut som en advokat i, Det här är mer åt lärarhållet. Eller bibliotekarie.

 6. Oj, så snyggt!

  Det verkar som om du har gått mer åt det kroppsnära på den senaste tiden och från det bylsiga Gudrun Sjödén. Me like! Det framhäver verkligen din toppenfigur!

 7. Anna Stilla: Märkligt. Jag tvekade och lägga upp bilderna för jag tyckte det såg trist ut, men så utmanade jag mig själv och tänkte ”det måste inte vara toppmode eller dyra kläder, det är ju så här du ser ut” och så får jag en union reaktion.

  Det är märkligt.

  Du vet nog att jag inte gillar åtsittande kläder. Jag har nog aldrig gjort det och det hänger ihop med att jag har fått mycket kritik. Ähhh…töntigt, det är ju bara att glömma – inte sant? Nu är nu och jag kan göra vad jag vill så länge jag inte skadar någon annan.

  Bettan: Märkligt, jag tog på ett par lite mörkare strumpor igår och jag tyckte de var lite obekväma i färgen. På vintern har jag också heltäckande och tjocka strumpor, men än har jag vanliga. Jag önskar jag kunde kombinera lite bättre när det gäller färgen på strumporna och alla dessa mönster – men det blir allt för komplicerat för mig.

  Liz: Susanna och Triny – haha, du är rolig. Jag tittar på det programet när det blir tid över och tänker ofta ”skulle jag byta ut min garderob för något de valde ut” – njaaa…fast bara för att jag gillar mina kläder. Tack för din komplimang, jag tar in allt som skrivs och jag är ganska övertygad om att jag långsamt förändrar mitt sätt att tänka.

  Freja: Ibland tittar jag på de olika kombinationerna jag har gjort, jag brukar välja ”klädkammaren” och så dyker det ena efer det andra upp – en del ser verkligen tokigt ut när jag tittar på det i efterhand, men det är också lärorikt.

  Tinto: Outfit…åhhh…har jag någonsin använt det ordet så har jag varit as-kalas-full. Jag vill också bojkotta det! Vi gör en gemensam sak av det hela och när vi ändå är i farten så byter vi ut walk-in-closet till klädkammare. Vad säger du om det?

  Extraminnet: Jag har kvar en del kläder från Gudrun, men jag har helt tappat suget efter hennes kläder både på grund av stilen men också för att flera av de dyra plaggen inte höll. Sömmarna är så minimala att trådarna går upp och jag gjorde ett köp av två linnen som snodde sig efter första tvätten. Nej, det håller inte måttet och även om jag verkligen gillar en del plagg så är hon inte min favorit längre. Faktum är att jag inte vet var jag står längre. Jag har inte lust att lägga ut mycket pengar på kläder, jag vill inte ha många kläder men jag skulle vilja ha någon som jag gillade och som jag köpte på mig allt efterhand.

 8. Bonita: Märkligt att jag själv tycker det ser lite töntigt och trist ut och så tycker du coh andra att det ser ok ut. Tack!

Kommentarer inaktiverade.