Jäklar – jag gjorde det!

appelgreen.jpg

Tro det eller ej – men jag sitter på jobbet med mina omtalade mina skor på fötterna och med väskan bredvid mig på skrivbordet. Det är skönt med kilklack för det låter inte på samma sätt som när jag har en vanlig klack. Golvet på min arbetsplats har ett utrymme inunder där alla kablar går – det gör att ljudet av en sko på en kvinna min storlek helt enkelt låter som om en elefant går över golvet.

Hur känner jag mig? Väl till mods.

Må krafterna hålla i sig.

Uppdaterat:
Jag: Ser du?
Jimmy: Tjejer ska alltid ha nya skor, vi killar ser det inte!
Jag: Men ser du inte? Klacken!
Jimmy: ?
Jag: Den är sju centimeter, ser du inte hur lång jag blir?
Jimmy: Nej.

8 reaktioner till “Jäklar – jag gjorde det!”

 1. Å Eva, underbart att jag hittat dig igen! :) Blev så himla glad och som alltid inspirerad när jag lite snabbt kikade runt.
  Hoppas att du inte misstycker att ha mig här igen.

  Återkommer och läser (allt) så fort tiden vill räcka till.

  Kramar!

 2. Hah. Där ser du. I’ts all in our heads bara. Du ska se att Imelda Marcos aldrig tänkte på klackhöjden när hon shoppade loss (och nej jag vet inte hur lång hon är ;)

 3. Jag buga och tackar för applåderna!

  Lotta: Du är hjärtligt välkommen till min sida – förstås!

Kommentarer inaktiverade.