Bra

Det blir bra bilder.

Jag hade nog trott att det skulle bli lite bättre i jämförelse med bilderna på jobbet – men det blev mycket bättre och helt klart som ett foto. Antagligen gör det en hel del att jag har fotopapper. Titta på tredje fotografiet från vänster, det har jag skrivit ut medan de två första är framkallade via ett fotolabb.

I går grät jag igen.

För att attackerna av ångest slog till på kvällen, jag blev liksom trött psykiskt och för en stund tänkte jag ”tänk om det är hjärtfel och inte ångest”. Fast jag tror det är beroende på östrogenet, jag har känt av det i dag också men bara smått. I natt tror jag att jag kanske får sova med mindre än tre uppvak.

Sömn är viktigt.

I dag har jag handlat, städat, tvättat och lagat god mat samt läst och alla annat som måste göras. Tänk vad soporna under vasken fylls på snabbt som ögat. Jag sorterade tre stora kassar i dag på källsorteringen. Nu ser det fint ut igen och doftar gott.

Jag är nöjd med min dag.

Helst hade jag velat hinna till kyrkan här i Bromölla, det var Åhus manskör som sjöng tillsammans med den vanliga kören och jag hade älskat det. Det fungerade inte med tvättider och allt annat. Ibland hade det varit skönt med en tvättmaskin i lägenheten, men vi har ju två stora och bra maskiner i tvättstugan och det är relativt lätt att få en tid och så torkar jag allt på en gång.

Nu ska jag dricka te, nöjd med min dag och min skrivare. Fast…så ful och stor den är! Jag hade helst velat en liten, typ ett rör som man laddade med en rulle (som smörgåspapper) med fotopapper. Något jag kunnat gömma i ett skåp.

I morgon ska jag försöka få till det, jag var tvungen att göra en rokad i dag och nu återstår ett skåp att få ordning i men det tar jag i morgon efter frukost. Jag har en helt ledig dag i morgon. Störtskönt!

Kärlek!