På första sidan

paforstasidan.jpg

Så var det dags igen!

Höstens ”Ordrike” går av stapeln den 13:nde november. I ett plötsligt infall fick jag för mig att jag skulle läsa upp en kärleksnovell. Nyskriven. Vad slår kärlek? Inget alls.

Det blir en fantastisk kväll och jag känner redan nu att kompotten är superbra. Jag läser en novell, Åsa talar om sitt liv med arbete i skrivandets hantverk, toligen kommer Taube på besök med basker och hela köret, deltagarna i Skrivarkollektivet läser sina egna alster. Kombinera detta med rött te eller kaffe och Evas magiska kanelbullar.

Självklart är det ”Öppen Scen” också. Förra gången var det fem deltagare som anmälde sig och läste sina egna alster, frågan är om det inte är just den öppna scenen som är roligast.

Just nu är jag på jobbet, jag har fått in anmälningar till ”Projekt: Promenad 2″. Det är lika tråkigt varje gång jag inte kan ta med alla. Mail kommer till dem som är anmälda, den som anmälde sig först måste ta ställning och det snabbt. Det är roligt att det är enkelt att få ihop ett gäng, fantastiskt roligt.

Fotoprojektet kommer också att köras en ny omgång men då med tio fotografer och ett tema per vecka (nu har vi fem fotografer och två teman – det gör det hela lite snurrigt). I morgon ska jag gå till Expert och presentera en id