Min Allra Bästa Sekreterare

evasnyastovlarkortskaft.jpg

Hur jag än vände och vred på det så kunde jag inte på något sätt ta mig till en affär innan sex i kväll. Det var nämligen så att Anderssons skor i Sölvesborg hade Vagabond-bootsen jag ville ha. Bästa Sekreteraren ställde upp och när klockan var 17.15 flexade jag ut från jobbet med chefens goda minne och blev upphämtad.

Tre kvart senare var jag hemma med nya boots i min ägo.

evasnyastovlar.jpgJag är glad och tacksam för att jag kan betala hyra, räkningar och mat och dessutom köpa både kläder, skor och annat som jag inte behöver. Lite skäms jag för att alla inte har råd med samma sak, å andra sidan har jag aldrig tidigare haft råd och jag jobbade över förra månaden. Min telefonräkning är på mindre än 700 i kvartalet och hyran 2400 – fast jag ska inte behöva redogöra för min ekonomi eller att jag inte röker, super eller annat.

Jag ska faktiskt bara vara glad över mina nya stövlar och dessutom kräver de några nya klänningar – eller hur?

Nu ska jag äta filmjölk, dricka kaffe, diska och plugga. Min Photo shop-kurs är något av det roligaste jag har gjort på länge. Ähh…det skrev jag ju i går. Tjatig är mitt efternamn.

Kärlek åt alla.
Tack, Kära Sekreterare för att du körde mig!

PS Nej, jag har inte en sådan kort klänning, det var enbart för kortet. Klänningen har jag haft i dag men till jeans, de sistnämnda kastade jag av mig för fotografiet – sedan tänkte jag att ”va f-n, jag har ju snygga ben, ut med kortet på webben”.

9 reaktioner till “Min Allra Bästa Sekreterare”

 1. Väldigt snygga skor!
  Passar nog bra till både kjol och byxor/shorts. Blir nog fint att ha till romantiska kjolar med – fin kontrast liksom.

 2. Tack tjejer och kvinnor! Det är roligt att ni kan glädjas med mig. Tack.

  Elsa: Jajamänsan, jag kollade just på en lila kjol med lite ”tyll” (tillräckligt vardaglig för att kunna använda på jobbet) i lila och svart. Perfekt för stövlarna. I morgon blir det en grårutig klänning, svart topp och grova grå strumpor.

 3. Jaa, du har snygga ben – och tänk så bra de är att gå med, sen! ;-)
  (Mina är varken det ena eller det andra, men jag gläds med dig!)

 4. Tintorama: Jag är mycket tacksam för mina friska ben. Mycket tacksam. Det har nog med min mamma att göra, hon har svårt för att röra på sig och hon har därför även svårt för att gå ner i vikt. Jag har inte haft någon ursäkt för att inte göra något åt min vikt och därför har jag promenerat och vips blev benen snygga.

  Det blev liksom tre saker i ett – kinderägg i motion ger snygga ben, glatt humör och viktminskning. Det du. Puss på dig.

 5. Klart jag ställer upp Eva! Vet ju hur mycket stövlarna betyder för dig. De är verkligen fina och sitter dessutom på ett par riktigt snygga spiror!

Kommentarer inaktiverade.