Utan

Jag trodde nog inte.

Att jag tillbringade mycket tid framför datorn, men jag har antagligen fel. Alla dessa ”ska bara kolla” blir lätt både trettio och fyrtiofem minuter. I går strejkade min dator, det gör den idag också, eftersom jag t.ex. fixar bankärenden via nätet så blir det problem men i övrigt fick jag mycket tid över. Ojoj! Dagen blev lång och jag försökte hitta på saker att göra istället för att hitta tid att göra. Trots allt måste ju datorn komma igång, jag har mycket som är viktigt på den – boken om Walles andra år, bilder som är viktiga, planer med mera.

Bilden visar mina skor.

De som jag aldrig använt och som jag tycker är riktigt fräcka. De får stå kvar i garderoben tills det finns ett givet och självklart tillfälle att använda dem. Nu ska jag återvända till larmen, jag är nämligen på jobbet. Fast jag slutar vid 15-tiden och då ska jag hem och baka saffransskorpor. Jag läste att någon inte hann göra ”tio sorters godis och kakor…” och är tacksam för att jag aldrig drabbats av den stressen utan gör det jag tycker är roligt.

Kärlek!

2 reaktioner till “Utan”

Kommentarer inaktiverade.