Midsommar

Badkväll Strandängen den 20 juni 2013

Dagen på jobbet har varit lugn.

Efter det har jag ätit sill och potatis, en gräddig yoghurt med skivade jordgubbar och nu blir det disk, film och sedan sova gott.

Glad midsommar!

Kärlek!

3 reaktioner till “Midsommar”

  1. Freja: I går hade jag början till migrän, en sådan känsla att jag inte orkar prata och jäkligt trött. Idag är jag på jobbet igen och mår betydligt bättre, vilket gör att jag får lust att skriva, fixa med min dator (som jag tar med till jobbet en del helgdagar) och så har jag ”Dolda Djup” av Ann Cleeves, när jag läst någon sida insåg jag att jag sett filmen. Det är ibland spännande att läsa boken i efterhand – det blir som att se filmen igen men med fler detaljer.

  2. Freja: Egentligen skulle jag säga att dina ord gjorde mig lugn. Midsommarafton är en fin dag och en bra anledning att fira – men kanske lite för överdrivet i sin framtoning. Antagligen är det många som känner sig utanför och ensamma.

    Puss.

Kommentarer inaktiverade.