Idag

Jag idag Varför så allvarlig?
Enkelt, klockan är strax efter fem på morgonen. Trots allt var det roligt att gå till jobbet idag, både för att jag gillar mitt jobb och för mina nya kläder. Igår hade jag tvättstugan och jag gillar det också! Det är en skön känsla att stå i köket och stryka allt eftersom det blir rent, hänga upp på mitt vädringställ (klädkammaren håller på att renoveras) och njuta av allt som är rent.

Jag tror jag skulle kunna sortera bort ytterligare.

Kanske jag skulle ha nytta av någon som kan kombinera, men jag är ju inte en social liten gris utan det suger mer kraft att möta nya människor än att inte göra det. Fast tanken finns där och jag lockas när t.ex. Merete skriver att det är synd att vi bor långt ifrån varandra för vi skulle ha roligt ihop vid en sådan träff. Jag håller på att få ihop garderoben och jag känner att allt blir mer användbart. Något som också är roligt är när expediter vet exakt vad som passar ihop och ger ärliga råd.

Som när jag köpte scarfen i går.

När jag lagt mina kläder på hög sa jag något om att jag skulle vilja ha en scarf också. Den ljusa tjejen rusade liksom på en signal bort till en galge och där hakade hon av den limegröna jag köpte. Fast jag borde inte köpt någon, hur många har jag inte kastat? Eller gett bort. När jag ser bilderna på mig själv med scarf känns det lite onaturligt.

Nåja.

Idag har jag och G varit och tittat på golv, jag var övertygad om att vi skulle komma hem med något för flera tusen kronor. Det vara bara en sticksåg jag hade med mig hem. Golven var inte alls som på bilderna. Det som var vitlaserat var grått i mina ögon. Istället ska jag höra på Colorama här i Bromölla och ett annat företag som har ett gott rykte (jag minns inte namnet just nu). Att köpa i Bromölla är ju bra, skulle något vara fel är det bara att åka tillbaka lätt som en plätt.

Nu ska jag äta sill och potatis.

Sedan blir det ett skumbad innan jag fortsätter med min deckare. Ikväll ska jag bara vara hemma. Inga plikter och inget speciellt jag måste göra.

Kärlek!

4 reaktioner till “Idag”

  1. Det passar bra ihop, din ourfit. Och scarf… Jag har flera, gillar det, men använder dem sällan. Den du har passar kanon till det du har, men det handlar ju även om att känna sig bekväm i det en har på sig… Jag försöker vänja mig, mest för att jag har flera fina scarfs med döskallar på, och jag vill ju gärna ha döskallar bland mina kläder…

  2. Freja: Jag älskar de där shortsen, fast blir lite förvånad över att de ser säckiga ut på bilderna, jag upplever dem mer som en kjol. Störtsköna. Scarfs – ja, jag vet inte vad det är, men det var i alla fall varmt på jobbet för där har vi det kallt. Jag var förvånad över hur gott det kändes över att ha en scarfs runt halsen, det värmde gott.

    Jag tror jag ska leta efter en alldeles särskild scarfs, blev lite inspirerad av dig när du skrev om dödsskallar.

  3. Nori: Kan du inte komma hit och hjälpa mig istället? Nåja, jag ska kolla in redan i morgon. Puss.

Kommentarer inaktiverade.