Walle

Pickadolla

Jag åkte upp till Småland igår.

Sara hämtade mig och sa nästan genast ”det är så underbart att ha ett jobb jag trivs med”. Hon har högsta och höga betyg i alla ämnen, hon blev erbjuden ett sommarjobb efter 1,5 veckas praktik (hon läser till undersköterska) och hon trivs – underbart för mig. Vi hämtade Walle på dagis efter att jag hade klippt gräsmattan med deras nya gräsklippare.

Han satt i knät på en av personalen.

Han fick syn på mig och Sara och pekar på mig och säger ”mormor”. Vi hade en fin eftermiddag och kväll med lekplats, bollspark, vattenpistol och annat. Walles farmor och farfar kom och tog en kopp kaffe (jag var ensam med Walle) och livet kunde inte vara bättre.

Idag hade vi också skoj.

Han går nästan lika gärna till mig som till Sara, fint som snus!

Nu ska jag försöka landa, i morgon är jag hundvakt.

Kärlek!

Det här inlägget postades i Sara och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Walle

 1. Extraminnet skriver:

  Men oj så stor han blivit! Vad fort det går. Njut eva, njut!

  Vad härligt att få vara själv med barnbarnet och att det går bra. <3

 2. Tintomara skriver:

  Så roligt för dig! Lille Walle, så han växer!

 3. Christina skriver:

  Han är bara så söt Walle!
  Visst är det underbart med barnbarn….

 4. EvaP skriver:

  Tinto: Superroligt. Riktigt roligt. Ja, han växer så det knakar.

  Christina: Vi ses inte speciellt ofta, men nu känner han i alla fall igen mig.

 5. eva skriver:

  Extraminnet: Ja, det var roligt för jag såg att han trivdes i mitt sällskap. Han har blivit en liten pojke på något sätt.

Kommentarer inaktiverade.