Charmas

Diplom

I går kom det här med posten.

Det är ett diplom från kursen på Jönköpings högskola. Diplom är något som många blir imponerade av, det är ju bra för jag har många. Fast…ett diplom kan vilken skola som helst ge ut, du kan få ett diplom från en kurs du har gått över en helg, med andra ord säger det inte speciellt mycket. Fast det här diplomet ska visa på de 7,5 hp som jag tog i våras.

Idag är jag hundvakt.

Bruce ville inte promenera och därför fick vi vända efter bara någon kilometer. Han var trött. Vi vilade på soffan och sov lika gott båda två i någon timme innan han började kräkas. Det var bara till att gå ut en sväng till.

Nu ska jag baka bröd.

Jag hade tänkt göra muffins, men Netto hade inget farinsocker och därför blir det bröd av något slag istället. Netto i all ära, men jag föredrar Ica där man kan välja mellan olika kvalitéer och priser. Jag föredrar förstås svenska morötter istället för importerade från Italien, självklart föredrar jag svenska äpplen också. Senast jag köpte äpple kom jag hem med blandad kompott. Tyvärr är det svårt att veta vilken svensk sort jag plockar eftersom de ligger i en enda stor hög och jag fick även med mig chilenska äpple. Lite irriterande.

Nu sover Bruce fint på min tjocka matta.

Den han kräktes på tidigare idag. Han är för övrigt så lätt att ha med att göra att det där kräket får jag ta på köpet.

Nu ska jag vidare i dagen. Det är gråmulet utanför och det känns som en dag att planera resten av mitt liv. Lite så. Det blir i alla fall inte Danmark på cykel eftersom Oskar ringde igår och undrade om jag kunde passa Walle två dagar på min semester. Jag sade ”ja” utan att tänka mig för och ångrade mig lite igår kväll, men nu känns det ok – jag hade antagligen inte cyklat i alla fall. Det är ju bara att tänka på hur många gånger jag funderat på att cykla Skåne runt och det har inte heller blivit av.

Istället blir det hundvakt en dag, barnvakt tre dagar, skrivarkurs fem dagar, födelsedagsfirande och barnvakt i fem dagar, vandra en dag och så blir det förhoppningsvis Malmö, Köpenhamn och lite andra roliga ställen. Nästa vecka också och sedan har jag semester – det går för fort!

Kärlek!

2 reaktioner till “Charmas”

  1. Hur det än blir är det skönt med semester! Det ser ut som jag gör Skåne Runt i år. Fast med mc. Första stopp är Råå. Sen blir det vidare ner över Skanör. Förbi Ystad och vidare mot Österlen.

  2. Pralin: Inte på tramp-cykel? ;) Om du inte har varit vid Haväng tycker jag ni ska ta ett stopp där, det är fantastiskt fint och Verkån rinner ut i sanden och vidare mot havet.

Kommentarer inaktiverade.