Vernissage

vernissage1maj.jpg

Jag går barfota över golvet och älskar livet.

Det var en intressant vernissage och även om Tomas Nilssons bildkonst framträdde färggrant på väggarna så lockades jag mer av Christer Bordings skulpturer i diabas. Efteråt pratade jag med honom och det var mycket som klingade välkännande för mig, jag tror jag ska fråga om jag kan göra ett reportage om honom åt tidningen.

Nu är jag hemma. Jag går i mina rum och njuter av ledigheten. Av lugnet och att det doftar gott. Ute är det genomgrått och det förhöjer känslan av att vara hemma.

Livet är gott.

Det här inlägget postades i Konst och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vernissage

 1. anneli skriver:

  hallo där..måste alltid gå in på din blogg nu har blivet en drog för mej ,,,sitter alltid o småler när jag läser om dej,,o är så imponerad på att du skriver så bra,o har ett (jäkla) ordförord,,
  o du ger mej energi för dagen tackar ,,Anneli

 2. EvaP skriver:

  Anneli: Ibland dyker det upp kommentarer från någon jag inte känner igen sedan tidigare och när de skriver som du har gjort känns det som om jag ska fortsätta med mitt eget ”race”. Inte vara någon annan än jag själv i mina texter.

  Dina ord värmer och gör mig glad.
  Tack.

Kommentarer inaktiverade.