Igång

Att sälja

En tom klädkammare

I hallen just nu

Jag har tömt klädkammaren.

Den är tom, men i hallen är det rörigt. Jag har gått igenom lådorna där jag så fint lagt ner små väskor, handskar och skärp. Det åkte ner fyra skärp i soporna för de var trasiga och några hamnade i ”att sälja”-högen medan två små flätade blev sparade. Jag använder inte skärp och jag skulle nog kunna göra mig av med de där två återstående också – men ibland måste jag ta det lugnt. Två par så gott som oanvända finskor från Ecco åkte också i samma hög. Precis som två fina skinnhandskar som jag aldrig använt. de har legat där i några år…

Nu pausar jag.

Och funderar på den stora bruna skinnväskan (nedersta bilden) som jag heller inte använder (men har gjort) och som jag inte vill sälja eller ge bort. Den får helt enkelt stanna kvar. Tre små väskor, så små att bara en liten plånbok, nycklar och telefon med nöd och näppe går ner har jag plockat fram medan några hamnade i att-sälja-högen.

Hur är det möjligt?

Att jag ens har något kvar? Ska jag då inte alls köpa något nytt? Jodå. Jag har ett och annat önskemål, men det funderar jag på mycket längre innan jag gör slag i saken.

Nu ska jag vidare.

Kärlek!