Vernisage

utstallning30.jpg

I dag var jag och Birgitta på vernisage. Det är Kristian Olsen Aaju, en grönländsk konstnär som öppnade sin utställning – eller mer rätt, det var någon som öppnade den åt honom eftersom hans son gifte sig i går och han hann inte till Bromölla efter det.

Efteråt åkte vi hem till Birgitta och fikade, pratade och fnissade. Det är en kvinna jag har lärt känna på målarkursen, det känns otroligt roligt att ha någon i sällskap när jag går på utställning.

En bra söndag.

7 reaktioner till “Vernisage”

  1. Ha! Det var just lokalens ljus jag ville h fram. Du är Himlabra, Älsklings Nattbuss. Det är en gammal lokal på Iföverken som har renoverats och nu är ett industrimuseeum med utställningar några gånger om året.

  2. Jag tycker det låter tråkigt – men det är fantastiskt. Faktiskt. Folket som byggde landet, ungefär.

  3. oh men jag har ngn slags romantiserad industrialismkärlek :) du skall se bilderna jag har från mitt-i-ingenting-texas: helt plötsl gigantiska byggnader man bara tvärnitar sen ÅH!

  4. Nattbuss: När jag läser dina rader får jag en känsla av att jag vill hyra en bil och köra tvärs över usa med dig. Ska vi?

Kommentarer inaktiverade.