Billigt mot dyrt

Parkas från Ellos

I vintras köpte jag en parkas från Desiqual.

Den var dyr men jag sparade och de sista tvåhundra fick jag av mamma när jag städade. Från första stund var jag kritisk till den, men den var dyr och jag hade ju önskat och gnetat ihop pengarna. 1700 kostade den mig. Efter några veckor gick en tryckknappen sönder och blixtlåsen var lite krånglig från början. Det är väl märkligt att trots det behöll jag den. Fast sedan blev jag arg, kanske mest på mig själv. Tycker jag inte om från början kan det vara för då tycker jag inte om senare heller. Det handlar om att trivas i kläderna.

Jag reklamerade den.

Och fick pengarna tillbaka. Det var fint. Jag gillar att konsumenterna kan klaga och få hela eller delar av summan tillbaka. Nåja. Jag har ju en vårkappa, den har ännu inte kommit på kemtvätt eftersom tiden inte har räckt till för ett nytt besök i Kristianstad. När jag kollade på Ellos såg jag en parkas, dessutom bjöd de på rabatt.

Och vet ni….

Det var kärlek från första stund. Den är perfekt lagom lång, i en perfekt färg, med ett perfekt foder och jag ser fin ut i den. Den kostade mig 360 kronor varav 200 är de som jag fick av mamma och som kom tillbaka på reklamationen. Finfinaste vårjackan. Jag älskar den!

En reaktion till “Billigt mot dyrt”

  1. Den verkar mysig! Jag handlar på Ellos då och då, det sparar min stackars fot!

Kommentarer inaktiverade.