Rubrikerna

Kvällshäng

Ett kärleksfullt tack för alla fina rubriker till mina blivande foto.

Jag är rörd över att jag inser hur många fina människor som läser min blogg och som vill ge till mig. Flera av rubrikerna har jag redan fina idéer till och jag hoppas de går att utföra. Jag skulle gärna vilja börja med ”Fokuserad spårhund i arbete” och jag tror att jag ska kunna få till det. En bild i veckan kan jag tänka mig, inte fler för det tar på krafterna samtidigt som jag är riktigt inspirerad just nu.

Kärlek till alla er som bjöd på idéerna!

Rubriker – ämne
Feminism från min sida
Smärta
Syskonkärlek
Syskonrivalitet
Mor & dotter
Hemkänsla
Kaffe
Självporträtt
Vid fikabordet
Himmel och pannkaka
Hundlek
Fönster mot världen
Äventyr
Hundlycka
Illustrera Peter LeMarcs låt Små Simpla Ting.
Blomma från fräsch till död
”Röra om bland pinnarna”
Det vackra i det enkla
Fokuserad spårhund i arbete
Hemligheter
Blå
I smyg
Känslor
En middag när du har besök, fota köksbordet före, dukat, under middagen, efter middagen men inte avplockat, efteråt/dagen efter. Inte fokus på människorna utan på vad som händer på bordet.
Fotografera dig själv vid olika tidpunkter under en och samma dag: morgon, lunch och så vidare
Dina, Jannes, Saras, barnbarnens (el andras) fötter på samma bild

5 reaktioner till “Rubrikerna”

  1. Det är faktiskt vi, som ska tacka dig! Tacka dig för att du bjuder så fantastiskt på ditt liv i vackra bilder och ord. TACK kära Eva!

  2. Himmel så spännande det ska bli att se vad du göra av rubrikerna du fått.
    kram!

  3. Bonita: Jag har allt klart för mig förutom feninism. Det är kristallklart hur jag ska göra med de olika rubrikerna och det ska bli spännande, men svårast när nog feminism för det är lätt att hamna i en fälla. <3

Kommentarer inaktiverade.