Vårstädning

Sommar

Åh…

På grund av att jag varit i stugan har jag inte hunnit med att plocka fram mina sommarkläder. Jag har funderat på om jag ska säga ”ja…titta, den har jag alldeles glömt bort”. Det blir så när jag skifta kläder mellan sommar och vinter. Det är lika roligt var gång. Två vita pappersboxar, inte speciellt stora, rymmer mina kläder.

Det ska bli spännande.

På måndag eftermiddag har jag bokat tvättstugan och då gäller det. Fram med sommaren och ner med rentvättade vinterkläder. Idag är jag på jobbet. Vi är inte många…faktiskt bara tre stycken, resten är lediga eller jobbar hemifrån.

Kärlek!

2 reaktioner till “Vårstädning”

  1. Nån gång kanske jag får sån ordning som du, om jag får leva… I dag har jag inte gjort ett skapandes grand. Utom lagat lite lunch. Jo, och gått en sväng med Coffee, om det nu räknas som att göra nåt. Jag hade tänkt att röja på framsidan och på övervåningen, och kanske torka golvet I badrummet. och plocka ihop saker att skänka till Lyktan, vår välgörenhetsinrättning eller vad man ska kalla det. I stället har jag läst och löst korsord och Sudoku. Jag kommer nog aldrig till himlen! :-(
    Men jag är glad att yngsta dottern lät sig lik när jag ringde, hon var på väg till frisören och mådde tydligen rätt bra efter att ha fått avliva sin käraste hund I går. Den äldsta mår bra också, hon är lycklig över att ha sitt barnbarn hos sig över helgen. Jag är ensam med min hund och tycker det är skönt. :-) Kram igen!

  2. Tinto: Alla är vi olika och jag tror att vi mår bäst när vi låter våra olika personligheter få fritt fram. Mamma orkar inte heller städa, fast det har hon ju aldrig orkat och alltid avskytt. Jag är glad att jag har haft henne i livet så länge för jag inser mer och mer hur hon fungerar och varför. Ibland är livet orättvist. Även om det tog lång tid innan jag valde att leva som jag ville – så gjorde jag det i alla fall.

    Jag separerade från min första sambo och flera år efteråt sa min mamma ”du kunde ha stannar där”. Jag blev besviken för hon har sagt så länge jag kan minnas att hon borde ha skilt sig. När jag flyttade till Bromölla sa jag ”tänk om jag inte trivs” – så svarade hon ”då får du lära dig trivas” och jag blev lika förvånad den gången för hon har alltid avskytt att bo där hon bor – och rådet till mig är att stanna kvar även om jag inte trivdes. Jag tycker synd om min mamma, jag är glad för att vi faktiskt har bra stunder tillsammans även om jag ibland har lust att säga till henne på skarpen om både det ena och det andra.

    Och du, Fina Tinto, strunta i städningen. Så länge det inte luktar illa gör det väl inget om det är stökigt? Drick ditt kaffe, gå en promenad med Coffee, lös korsord och försök ta en dag i taget. Du är en fin människa, du har mist din Älskling alldeles nyligen – kräv inte för mycket av dig själv.

    Var rädd om dig!

Kommentarer inaktiverade.