Idag är det dags

dagen

Senare än någonsin.

Idag är det dags för att packa ner mörka klänningar och fram med det som är ljust och somrigt. I de två stora kartongerna på översta hyllan har jag det som jag använder. Det är inte riktigt sant för jag har en rosa kofta, en tunn svart kofta och två nysydda klänningar som redan hänger på min klädstång – men i det stora hela är det så här.

Om du är det allra minsta sugen på att minska ner innehållet i din garderob.

Ja, gör som jag. Sortera bort och se det som du verkligen använder. Jag har inte mycket att ha på mig, men det jag har är användbart och jag kan kombinera en hel del. Det räcker så fint för mig. När jag läser en del bloggar som handlar om kläder, både stora och små, funderar jag på om andra människor inte blir nervösa av att ha massor av kläder? När använder de plaggen? Hur orkar de tvätta, stryka och ta hand om hur kul de momenten än är?

Jaja…

Nu är det dags, boxarna ska ner!