Klart

klanning

sommar

Ja, så var det klart.

Mina sommarkläder är ljusa och ganska färgrika, medan vinterkläderna är svarta nästan helt och hållet. Jag har sorterat bort flera scarfs, ett fint linne, en blus som är superfin men som inte passar mig i färg samt lite annat smått och gott. En del åker i soporna medan annat följer med till Småland. Jag har ju bland annat en fin liten vintervit jacka med spets, en älskling som jag aldrig använt – kanske Sara gillar den.

Jag funderar också på att göra om min äppelklänning.

Den är så mycket jag och jag vill verkligen ha halslinningen korrekt. Jag ska se om jag orkar sprätta senare i kväll. Nu väntar mat, i tvättstugan snurrar maskinerna och jag har en bra bok i soffan. I morgon blir det också full fart med elektriker och redovisning. Det senaste beror på att jag är internrevisor i bostadsrättföreningen, på några dagar ska jag gå igenom det som bokförts. Är det någon som exakt vet uppgiften för en internrevisor, i så fall få ni gärna maila mig eller kommenterar – jag har försökt få fram en sorts arbetsbeskrivning men ingen tycks veta fullt ut.

Nu till boken, maten och livet.

Kärlek!

PS Ny randig klänning, lilla jackan i rosa har några år på nacken och väskan är tio år gammal. Jag har ju den där kroken för att hänga upp något som inspirerar mig. En av boxarna där vinterkläderna ska ner står på golvet och väntar på rena klänningar. Jag skulle behöva ett par fina sandaler.

3 reaktioner till “Klart”

 1. Den randiga klänningen med rosa jacka ser läckert ut ihop.Blir mycket sugen på att skaffa något liknande…
  Jag önskar jag hade din organisationsförmåga och disciplin att ha en sådan ordning på kläderna mina….men inspireras av dej och tar lite, lite i taget.
  Ha en fin kväll, Eva!

 2. Hej! Du kollar att
  – fakturorna hör till föreningen
  -ingen attesterat sina egna utlägg
  -att beslut som är tagna i styrelseprotokoll efterlevs.
  -kolla gärna att de plockar in priser från flera leverantörer om det har gjorts större underhåll.

  Lycka till!

 3. Lena: Lite i taget. Synd att det tagit så lång tid för mig att få ordning på det hela och inte förköpa mig, precis som med utbildningen jag genomförde sent och så mycket annat. Roligt att kunna inspirera, en av de finaste komplimangerna jag kan få.

  Anne: Varmt tack, ditt inlägg har gett mig kött på benen. Jag har faktiskt försökt att få både ordförande, kvinnan som bokför och revisorn att få fram vad som krävs av mig. Nu lutar jag mig mot dina punkter. Tack!

Kommentarer inaktiverade.