A-linjeklänningen

Resultatet

Här är den.

Klar och färdig. Tyget som kostade mig 40 kronor på ett ungefär har blivit en klänning. Jag har lärt mig hur man syr snygga inprovningar vid brösten och att göra egna skråband. En utmaning som fick mig att gråta vid ett tillfälle, men till slut fick jag ihop det.

Den är lite för kort.

Men det gör inget för jag kan ha mina vita piratbyxor under eller använder jag den när jag är på stranden i sommar. Alltså, jag är inte mycket för att gå omkring i bikini, istället har jag en sådan är klänning ovanpå (alltså, jag badar förstås i badkläder).

Nåja.

Detta är mitt bidrag till Fredrika på vindens sypepp nummer 39.

PS Tyger är lite för tjockt för att falla som jag hade tänkt, trivs jag inte i den framöver gör om den till kudde eller något annat.

9 reaktioner till “A-linjeklänningen”

  1. Fredrika: Tack! Ja, jag stortrivs i den och tror att det blir en favorit i sommar.

    Morelia: Jag älskar den – den är så färggrann. Tack!

    Susanne: Tack och välkommen hit igen!

  2. Karin: Ursäkta det sena svaret. Det är från Svenska mönster och klänningen heter Maria. Jag älskar den!

Kommentarer inaktiverade.