Lyckligast

Min trädgård

Igår var en ostyckad dag.

Jag var ensam nästan hela dagen och jag hade inga tider att passa. Förutom att tvätta var jag i trädgården mest hela tiden. Det var lycka. Jag klippte gräset under staketet som vetter mot parken, gräsklipparen kommer inte åt det och det växte högt. Jag rensade lite ogräs, räfsade, borstade, klippte bort – åh…jag vill ha minst en sådan dag varje vecka.

Idag ska jag tillbaka till Bromölla.

Sista arbetspassen innan semestern väntar. Fyra pass och sedan bär det av mot stugan igen. Tacksamheten för att få vara ledig som jag har varit och kommer att vara i sommar är stor.

I morse fick hundarna vara kvar hos mig en stund.

Lady älskar att vara här, men Krut sprang fram och tillbaka för att titta efter husse. Han gnydde och jag försökte lugna men det gick inte. Till slut tog jag paraply och hundar för att knata upp till Janne, men då kom han med bilen.

Stackars Krut.

Jag tror vi får öva att han är hos mig utan husse och kanske börja med att jag går ut med honom på promenad. Det är mycket lättare med Lady för hon sliter och drar inte i kopplet medan Krut kan vara ett riktigt ostyre att handskas med.

Nu ska jag ha en kopp kaffe, sedan plocka ihop vad jag ska ha med mig tillbaka och därefter börja sy så smått.

Kärlek!

PS Ni ser väl hur fint det är längs med staketet? Idag regnar det, det är liksom superbra efter en dag där jag klippt gräs, kanter och plockat ogräs. Bara så ni vet är staketet kommunens, det böljar en aning.