Fokuserad spårhund i arbete

Krut i arbete

Trodde ni att jag hade glömt bort fotoprojektet?

Inte alls. Här kommer en uppgift, nämligen ”Fokuserad spårhund i arbete”. Jag har försökt många gånger men inte lyckats, den här gången känner jag att det blev bra. Krut ligger före med nosen strax ovanför marken och det orange i Jannes jacka och spårlinan ger lyster åt bilden. Dessutom har jag inställningarna för att få med de två i rörelse och med skärpa på detta. På fotopapper ser det orange skarpare ut. Bilden i större storlek hittar du här.

Fint.

Jag har skrivit ut bilden till Janne. Den på pojkarna när de badar i vattenspridaren blev Sara förtjust i och hon fick förstås den. Att ha en bra fotoskrivare är otroligt roligt.

Kärlek!

PS Man ska ha ungefär fem meter lina mellan hund och förare, men Krut håller på att lära sig och ibland blir det kortare för att underlätta för honom.

7 reaktioner till “Fokuserad spårhund i arbete”

  1. Freja: Tack, finaste komplimangen.

    Jag köpte min kamera för rätt många år sedan, redan så läste jag instruktionerna – men allt fastnade inte och för ett halvår sedan läste jag om och nya kunskaper fastande. Till exempel att fokuseringspunkterna är olika snabba, om jag använder den i mitten och ingen annan är det absolut snabbast. Fint det där.

  2. Hej Eva! Du har ju numera jätteläcker karl att ta bilder på – ingen S T O R ölmage där inte. Kram

  3. Sparkling: Tack!

    S-u: Ingen ölmage alls. Lång, smärt men inte mager. Stark och senig. Hur fin som helst både på insida och utsida.

  4. AnnA: Tack. Det är otroligt roligt att jag får lära mig på vägen, för om sex år skaffar jag mig en egen hund.

Kommentarer inaktiverade.