Dag 3 av 45 – semester 2015

Hundarna

Väntan och stress.

Ja, det är väl sammanfattningen. Först en dag som började med att jag höll ett öga på klockan hela tiden för att vänta in Ida. Därefter var det några timmar som jag inte visste riktigt vad jag skulle göra av – det var lite av varje, inget ”redigt”.

Sedan stress när gästerna kom.

Och sedan mat och barnskrik i en salig blandning. Nu återstår att ta hand om disken. Janne är ju med sin dotter och hennes familj och samtidigt som det är skönt att vara själv känns det lite märkligt att vara lite mindre viktig helt plötsligt.

Nåja.

Tredje dagen av min semester och jag kan bocka av sommarfest, även om vi fick sitta inne och äta för det var kyligt. Hinderbanan jag ordnat var rolig för barnen, maten var god och nu ska jag i säng med en bok.

I morgon ska jag ha Helmer.

Egentligen skulle jag följa med Janne när han åkte till veterinären med Lady, men eftersom han dotter och familjen också ville följa med så backade jag för att de skulle kunna åka i Jannes bil. Istället tar jag en promenad med Helmer och fixar lite i trädgården.

Kärlek!