Konsekvensen

Full fart i grönsakslandet

Nytt staket.

Hundarna kan äntligen släppas lösa och det njuter av det må jag säga. Full fart bland annat genom mina land, solrosorna fälls, salladen blir platt och jorden står härliga till.

Janne försöker jaga bort.

Walle och Helmer tittar på. Konsekvensen av att ha satt upp stängsel. Fast det gör inte så mycket, jag kommer säkert på en lösning till det hela.

Kärlek!

PS Den trista torkvindan gick sönder när jag hängde upp trasmattorna på tork, det ska bli en ny framöver – jag har bara glömt bort det i allt staketbyggnad. Allt ser lite halvdant ut, men det är inte så – jag har bara haft tid över till staketet och inget annat har blivit fixat.

2 reaktioner till “Konsekvensen”

  1. Stick tunna stolpar runt trädgårdslandet och bind plastband mellan. Behövs inte så högt, men är ett bra ”stopp” för hundarna. Det blir lättare med en synlig markering för dem och med tiden lär de sig att landet är förbjudet område.

  2. AnnA: Tack, jag funderar över ditt tips och andra lösningar som vi har diskuterat fram och tillbaka. Jag har fortfarande inte bestämt mig och under tiden försöker Janne tillrättavisa hundarna. Han är en jäkligt bra husse och han har tålamod som få. Han är en riktigt bra hundägare, igår sa han till ett par pojkar som cyklade förbi hans hus och retade hundarna genom att ”skälla”. Janne sa att de gärna fick klappa hundarna men att reta dem var inte bra för då skulle hundarna till slut bli arga på dem. Jag är imponerad över hans sätt med hundarna.

Kommentarer inaktiverade.