Dag 19 av 45 – semester 2015

Walle 4 år - 1 augusti 2015

Första morgonen där vi kunde dricka kaffet ute.

Och som vi nöjt. Vi satt i en timme och bara småpratade och jag kände mig lugn och harmonisk. Janne åkte till skjutbanan för tävling och jag klippte gräset tre gånger (det har ju regnat varje dag och det har inte gått tidigare, varvid gräset var jättelångt). Jag hann ringa mamma och prata med henne i lugn och ro. Det är fint för jag avskyr att behöva säga ”mamma, vi ska åka nu” eller någon annan ursäkt för att jag inte kan prata längre.

På kvällen firade vi Walle som fyllde 4 år.

Vi hade blivit tillsagda att stanna länge och umgås, både jag och Janne har svårt att sitta stilla men vi gjorde det. Vi satt på rumpan i tre timmar. Efter det fortsatte vi att sitta på samma rumpor genom att följa med Lasse och Mona hem, de har precis kommit hem från sin semester i Norrland och det var fint att få prata med dem i lugn och ro.

Vi somnade som stockar efter det.

Kärlek!