Drömmar

Walle och hallonen

Jag är glad att många drömmar har slagit in för mig.

Som att mitt hallonland är poppis hos mina barnbarn, Janne och mig. Idag kom Sara förbi en sväng, när vi drack kaffe sa hon att Walle hade en svullen fot. Jag tog foten i handen och tittade. Först tyckte jag känna igen svullnaden som när jag själv får myggbett, men det var klart och tydligt två stycken bett i mitten.

Ormbiten.

Nu åkte de hem för att äta lite och när det är dags för besök på vårdcentralen lämnar Sara den minste här hos mig. Kul att kunna vara till hjälp då och då.

Kärlek!

3 reaktioner till “Drömmar”

  1. Morelia: De märkte att foten svullnade på kvällen men antog att det var ett myggbett, både jag och Sara får likadana svullnade av mygg. Det var först när jag tittade som någon såg de två märkena. Två små svarta med lite mer en centimeter i mellan. Tur att det gick bra.

    Freja: Först – jag hoppas du kryar på dig. Att du blir frisk och återhämtar dig. Ormbett – ja, här är mycket orm känns det som. Jag och Janne såg en huggorm när vi var ute och cyklade i söndags och Sara såg en lång snok vid Havsjö för någon dag sedan. Det är nog vissa år som blir ormår skulle jag tro.

Kommentarer inaktiverade.