Kvällen

Stor blåklocka

Det känns som en skön söndag.

Fast det är lördag. Efter soptippen åt vi en lätt lunch och tog en kopp kaffe med en god kaka till. Efter det åkte Janne iväg till sitt och jag fixade med mitt som att rensa ogräs, svara på några mail och klippa gräsmattan.

När Janne kom.

Ja, då hade han lagt spår till Krut och jag fick följa med ut. Jag och Lady, två äldre damer, promenerade i skogen en skogsväg fram. Det var skönt. Lugnt. Fint. Janne och Krutan kom med bilen efter oss. Sedan drack vi starköl och blev lite salongsberusade, i alla fall jag. Vi pratade om saker som jag inte pratat med någon annan om – som t.ex. Saras pappa.

Härom natten smekte han min mage.

Jag hade så ont och hans varma sköna händer smekte mig precis som jag drömde om när jag väntade Sara. Tursamt var det mörkt för jag grät lite tyst. Han får mycket att lossna och han är en fin man.

Kärlek!

2 reaktioner till “Kvällen”

  1. Bonita: Tack. Och det känns allt bättre och bättre istället för tvärtom som i mina tidigare förhållanden.

Kommentarer inaktiverade.