Dag 33 av 45 – semester 2015

Walle 16 augusti 2015

En bra dag.

Lugn och ro i själen. Garaget tömdes från soptipps-prylar. När vi var och handlade mat köpte Janne en speciell sorts mopp som han tjatat om att jag ska använda. ”Det är ju mina hundar som skitar ner”, sa han och betalade.

Jag får ge mig.

Den var riktigt bra. Märke efter barnen och hundarna försvann, sådant som inte gått bort med dammsugare och sedan våttorkning. Fint. Vi hjälptes åt med min stora matta i hallen, det rasslade grus från den.

Bästa stunden var när jag och Lady gick i långsamt mak.

Det doftade av sensommar och solen var alldeles lagom. Jag och Lady, två gamla damer som tog det lugnt. Vi gick en sväng när Janne spårade med Krut. På kvällen åt vi god grillad lax och min nypotatis.

På kvällen bar det av till Janne.

Jag såg på tv för första gången på fem veckor. Det var inget intressant utan istället läste jag ut den femte delen av Hammarbyserien av Gerhardsen.

Kärlek till den här dagen.