Tiden

Helmer på lekplatsen i Bodafors

Dagarna rusar iväg.

Idag var jag uppe tidigt för att förbereda för sotaren. Strax efter kom Sara och lämnade båda barnen till mig. Vi gick till lekplatsen och var där i någon timme innan vi handlade mat och gick hem.

Laga mat, torka av barn och sedan somnade vi.

Alla tre i solen på altanen. Först Helmer i vagnen och sedan jag och Walle i varsin solstol med vattenfärger, papper och annat roligt på bordet. Jag hann med att beställa tid hos frissan på torsdag i nästa vecka, en bra start på hösten. Jag ringde också till Ica som har ett paket till mig som får ligga två dagar extra, tursamt att de hittade det (första paketet de tittade på) för jag har glömt bort numret på paketen.

Nu har jag en timmes paus.

Innan det är mat med Janne och sedan åker vi ut för att skjuta den envisa råbocken.

Kärlek!

2 reaktioner till “Tiden”

  1. Tinto: Godis.

    Walle äter inte mycket, mest godis.
    Helmer äter allt, helst godis.

    Det är sant!

Kommentarer inaktiverade.