7 reaktioner till “Här sitter jag och gapar”

 1. Mana: Tack! Fast jag tycker inte så själv, det spelar ingen roll vad andra säger i just den frågan för jag har ju fått höra från det jag var ganska liten att jag är ful. Jag önskar att jag kunde se bort från det, att det gamla inte ska ha någon påverkan på mig – jag tycker det är fånigt och har nog lyckats mota bort det mesta, men just när det gäller mitt utseenden känns det besvärligt.
  Dock är jag stolt och rakryggad!
  Puss.

 2. Inte för att du bett om det… men ett litet tips iaf:

  Börja dagen med att ställa dig framför spegeln, se dig själv i ögonen, ta ett djupt andetag och säg till dig själv: ”Du är söt Eva”, ”Du är helt fantastisk Eva”, ”Du är vacker Eva”, ”Jag älskar dig Eva” osv. vik inte med blicken, ta en paus efter varje mening och andas in det!

  Try it, you’ll like it!
  Sigge

 3. Sigge: Jag har provat, det går inte. Lyckas jag titta på mig själv så börjar tårarna trilla och det beror inte på att jag tror på vad jag säger utan tvärtom. Jag fixar det inte.

 4. Men vad härligt! Var då i dina kännslor… känn dom utan att hålla fast dom… låt dom skölja igenom dig som vågorna på oceanen… bakom de tårarna finns kärleken till dig själv! Tvinga dig inte… ta en bit i taget… kanske en halv minut första dagen… och sen lite mer…

  Go bravely on!

 5. Sigge: Finns det verkligen inget annat sätt? Att titta mig i en spegel och säga något fint om mig själv, det är som ett evighetsjobb. Det sitter djupt rotat i mig att det inte är sant.
  Måste jag verkligen tycka om att se mig själv i spegeln? Det finns mågna andra kvalitéer och kan inte folk se det i mig – utan bara att jag är ful som stryk, liknar en man etc – ja, då vill jag inte ha med dem att göra.

 6. Det finns ju massor av sätt… och du har ju så rätt, tyck om det du tycker om hos dig, och dom som inte gillar det kan ju dra…. och kvalitéer har du…. du är ju väldigt bra på att skriva, du tar jättefina foton (gårdagens med korna var jättefint), etc.

  Ha en fantastisk kväll!
  Sigge

Kommentarer inaktiverade.