Leksaker och fotoböcker

bilar

Idag beställde jag några saker till barnbarnen.

Bland annat den här lastbilen med ”lasta-på-bilar”. Jag hämtar på Posten i Bodafors i nästa vecka. Just leksaker från märket ”Melissa & Doug” känns roliga. Helmer gillar att plocka fram och tillbaka så han får den där vanliga lådan där man trycker ner klossar i olika hål beroende på form.

Jag ska ha barnen hela dagen på torsdag i nästa vecka.

Fredagen och lördagen går till trädgården. Hur underbart är inte det? Skörda ärtor och bönor. ta upp lök och rödbetor (polkagrisrandiga), gräva ner kompost och allt annat som jag älskar att göra. Just nu är jag på jobbet och ska alldeles strax åter till mina larm, ser fram emot allt från lunchens goda kaffe till kvällens fotoboks-fixande.

Igår gjorde jag två fotoböcker.

Ett om Helmers första år, ett om Walles fjärde år och i kväll blir det en om min andra sommar i stugan.

Kärlek!