Till min önskelista

Bord Kragsta

I samma andetag som jag skriver om secondhand.

Ja, då nämner jag att jag vill ha ett nytt bord. Faktum är att detta bord är lösningen på vardagsrummet i stugan. Jag får extra i lön den här månaden på grund av övertid, men i samma sekund inser jag att mina regler gäller fortfarande. Spara 10 % av standardlönen och 50 % av det jag tjänar extra. Den andra delen av extrapengarna kommer att gå till symaskinsköp. Om jag gör avbräck från mina egna regler är det lätt att fortsätta med att shoppa loss.

Bordet blir mitt förr eller senare i alla fall.

Kärlek!

PS Bordet Kragsta från Ikea.

2 reaktioner till “Till min önskelista”

  1. Freja: Ja, känslan att betala kontant är fin. Jag tror det bordet är lösningen på att den soffan och det soffbord jag har just nu inte riktigt går ihop. En lösning skulle vara att måla soffbordet. Nu tvekar jag igen.

Kommentarer inaktiverade.