Helmer

helmerblogg

Här har ni Helmer.

Själv är jag långt ifrån änglalik, halsen rosslar och jag ser ut som ett ”ras”. Dessutom har jag sovit dåligt och ska till tandläkaren i eftermiddag och måste då ta komptimmar som jag hellre hade lagt på något annat. Det är alltid lite si och så med känslan att komma till Bromölla, det brukar ta några dagar innan jag är hemma med själen också.

Nu är jag på mitt arbete.

Rosslig och inte alls på hugget, men det får väl gå ändå.

Kärlek!

3 reaktioner till “Helmer”

  1. Hej
    Jag skrattade högt när jag såg bilden med Helmer, klädd med änglavingar.
    Så söt! Jag tror att det blir en lämplig bild att förstora, när Helmer tar studenten.
    Tänk att stå på skolgården och vänta på Helmer med denna bild. Helt underbar bild! Kram S-u

  2. S-u: Tack för din fina och uppmuntrande kommentar. Jag ska spara bilden och tänkte skriva ut den på fotopapper.

    Freja: Du, Finaste Freja, krya på dig och hoppas den där gastroskopin går fort och är minsta möjliga obehag för dig. <3

Kommentarer inaktiverade.