Idag

stolar

Igår när barnen åkt hem.

Då limmande jag och Janne vidare på barn-pinnastolen som jag köpt på auktion. Janne har haft den hemma hos sig för att dra ut spik och sedan har vi limmat ihop den igen. Sliten, men i lagom storlek. Barnen använder de två stolarna som jag har haft hittills eftersom de är i lagom storlek när vi fikar i vardagsrummet.

Idag har jag en ledig dag.

En dag där jag gör vad jag vill. Janne kommer ikväll och vi ska äta tillsammans, men jag behöver inte ha maten klar när han står i dörren – vilket jag gjort tidigare och ibland har fått avbryta mina sysslor för att fixa. Han är en bra man, en riktigt bra man. Ett guldfynd skulle jag säga.

Det blir gardiner, löv och lite annat.

Med gardiner menar jag att sy upp de som jag hängde upp förra gången jag var här, löv ska tillverkas för att ge pinnen till mina tygfåglar lite mer liv och sedan blir det väl kaffe, kanske hämtar jag hundarna och kanske jag städar eller målar något.

Jag sover fantastiskt gott här i stugan.

Länge och vilsamt. Det är något som varit ytterst sällsynt de senaste tio åren. Ja…nu ska jag sätta fart på dagen.

Kärlek!