Den galne unge mannen

inb

Jag trodde jag kunde skrämma iväg den galne unge mannen.

Med att ta foto, det har jag gjort vi andra tillfällen (t.ex. när fullt friska parkerar på handikapplatserna vid Ica). Nåja. Det går knappast att identifiera grabben för man får ju inte lägga upp bilder som är generande för de som är motiven.

I övrigt.

Ja, det är dagen efter ett nattpass, jag är låg och känner mig utanför alla. Vem bryr sig egentligen om mig? Ja, jag vet att det är patetiskt men till syvene och sist är jag ensam. Så är det, kalla fakta helt enkelt.

Det är en tuff kväll.

4 reaktioner till “Den galne unge mannen”

 1. Vi är alla ensamma, hur många vi än har runt oss. Ingen kan se en annan människas inre och ingen kan helt förstå vad en annan människa är. Jag hoppas du tog dig igenom dagen och mår bättre nu! Jag tycker så synd om killen som gav sig på era fönster, men är samtidigt glad att inte fönstren gick sönder så han tog sig in till er!

 2. Vilken chock med grabben! Efter en sån upplevelse kan man behöva någon som kramar om, så där förstår dig, Eva, som har din familj på långt håll.
  Annars håller jag med Freja. Faktum är att jag kan känna mig ensammare i sällskap än om jag faktiskt är helt själv. Låter helknasigt, men att spendera tid med folk som jag inte har något gemensamt med mår jag sämre av än just ensamhet.
  Kramar till dig!

 3. Janne, Sara, Walle, Helmer, Oskar.
  Till att börja med, och mest.
  Håller f ö med Freja.

 4. Freja och Carina: Han var den förste jag tänkte på när jag vaknade dagen efter. Det blev ju så fel med oss två på insidan och han sparkande och galen på utsidan. Jag är ganska övertygad om att han gått vilse från någon fest i närheten (han hade ju ingen jacka på sig). Ångesten måste ha varit brutal dagen efter.

  Jag älskar ju min ensamhet för det allra mesta, det är dagen efter ett nattpass som det känns lite eländigt. Det handlar mest om en känsla att dagen rinner ifrån mig och när jag vaknar har alla greppat dagen och varit i full gång.

Kommentarer inaktiverade.