I väntan på Helmer

morgon

Eftersom jag sov några få timmar igår.

Sömnen i natt kom som en käftsmäll och jag steg upp en halvtimme innan klockan ringde i morse. Så ska det vara! Golvet är städat, det gör jag varje dag för hundarna skitar ner infernaliskt. Jag har ätit min morgongröt och kaffet är gott, nu väntar jag på Helmer.

Han ska vara ensam hos mig under förmiddagen.

Vid lunch tar jag honom i vagnen och traskar till dagis för att hämta Walle. I kväll skulle vi äta middag tillsammans med Oskar och Sara, men igår jobbade Sara och det var bara Oskar och barnen här, den här gången är det Oskar som jobbar. Det blir så när man som Oskar har bissniss bredvid ordinarie arbete och Sara som jobbar som undersköterska inom vården.

Men nu ska jag sippa sista kaffet.

Han kommer snart, Det Lilla Livet.

Kärlek!