Mössan och halsduken är klar

mossa

Jag hoppas att detta ska bli en animation som alla ska kunna se.

Kärlek & Godnatt!

Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Mössan och halsduken är klar

 1. Maria skriver:

  Kul animation! Vad har du använt för
  mönster till mössan?

 2. Tintomara skriver:

  Ja, det är det! Och milde tid vad snygg du är!

 3. EvaP skriver:

  Tinto: Tack, vilken start på dagen jag fick!

  Maria: Ett gratismönster, jag ska se i kväll om jag kan hitta länken. Det var i alla fall 72 maskor på stickor 5,5 och sedan stickade man fyra räta och fyra aviga i fem varv, sedan skiftade jag till att sticka räta över de aviga på samma sätt. Jag stickade allt i 29 cm (?) och sedan drog jag tråden igenom och knöt ihop (med andra ord inga intag). Sedan virkade jag ihop sidan.

  Halsduken stickade jag likadant, fast med hälften av maskorna och med en kantmaska i början och slutet på varje varv. Lagom lång för att sno runt halsen i två var.

 4. Lena skriver:

  Fint!!
  Lena i Östersund

 5. eva skriver:

  Lena: Tack. Kram.

Kommentarer inaktiverade.