Drink

drink

I några dagar har mitt humör dalat.

Tänk att jag bara undrar och aldrig fattar när det sker – jag håller på att bli sjuk. Idag vaknade jag med en värkande kropp, inte farligare än att jag kan gå till jobbet men ändå lite smådålig. Jag har i alla fall gjort de uppgifter som jag var tvungen till och nu puttrar maten på spisen och jag har gjort mig en dunderdrink av morötter, apelsin och ingefära med lite cayennepeppar som pricken över i:et.

Jag har pratat med min mamma.

Det finns nog ingen som jag kan prata med på ett sådant otvunget sätt som med henne. Ibland gör hon mig irriterad, men idag flöt samtalet fint. Vi pratade om att bo ihop (ja, inte hon och jag utan Janne och jag) och vi pratade om särbors och annat som sömn, pengar och telefonräkningar. Jag vet inte hur många gånger pappa säger att hon ringt för mycket när det i själva verket kanske bara är för några tior och resten är abonnemang. Jävla karl! Flera gånger har jag ryckt räkningen och sedan sagt ”det är en räkning för tre månader och själva ringandet är på 37 kronor”. Dessutom ringer mamma mig och lägger på för att det inte ska kosta något (jag ringer upp henne så fort jag kan).

Jaja..

Jag har också insett att nästnästa gång jag har några dagar ledigt vill jag verkligen av hela mitt hjärta stanna i Bromölla. Jag vill pyssla här och fixa och sy och vila. Så får det bli. Visserligen kommer jag inte till stugan på en månad men det får bli så.

Nu ska jag äta.
Sedan sova.
Och efter det jobba.

Trött-Eva hälsar och älskar!

3 reaktioner till “Drink”

  1. Freja: Fortfarande förkyld. Fast jag håller mig på benen, jag tror det är barnbarnens baciller jag drar på mig.

    Camilla: Tack!

Kommentarer inaktiverade.