Snowracer

sr1

sr2

sr3

sr5

sr6

sr7

sr8

sr9

sr10

Det var minus 20 i morse.

För en stund sedan strålade solen och det var minus 13 grader. Snowracer nummer två kom idag och Oskar skruvade ihop den innan vi gav oss ut i pulkabacken. Walle åker hur fint som helst, han provade att åka baklänges och efter en stund kunde han svänga fint. Helmer fick åka med Oskar bakpå och det gick också bra.

Den röda stugan som syns i bakgrunden på en av bilderna när Walle åker – ja, det är min stuga och garage.

Gissa hur superfint det är att bo granne med en pulkabacke! Själv stod jag i pulkabacken med lånande överdragsbyxor och jag frös inte ett smack. Härligt. Strax brasa, Janne kommer om en stund. Jag har handlat mat idag, Oskar var på systemet åt mig och jag var på Ica. Det tog mer än en timme trots noggranna planer. Jag hade två stora shoppingkassar och fyra vanliga fyllda med mat.

I morgon är det fest!