Jag köpte en vagn som var begagnad

tvattat

Därför fanns heller inga instruktioner om man kunde tvätta den.

Jag har försökt några gånger men jag har inte klurat ut hur man ska göra för att lossa tyget. Fast i dag tänkte jag ”det kan inte vara möjligt att det inte ska gå och tvätta en vagn som är någorlunda modern” (jaja….för mig som köpte en vagn för hundra kronor till Sara när hon var liten är den här modern).

Det fungerade!

Idag lyckades jag få loss allt utan att någon blodvite uppstod. Nu är sitsen tvättad och jag längtar efter nästa promenad med Helmer.

Kärlek!

4 reaktioner till “Jag köpte en vagn som var begagnad”

  1. Freja: Jag baxnar när jag hör att priset för en normalvagn i dag är uppe i 15000 kronor. Milda Matilda! Jag köpte min till Sara på loppis för en tia och sålde den för hundra kronor när hon vuxit ur den. Den var av plast som jag torkade av och metallen pustade jag med autosol.

  2. Morelia: Men…heter den så! Kul. Jag är så glad för den är gedigen och att jag kunde tvätta den. Jag köpte den för 500 kronor och har den för att slippa bära på den lille och för att han kan sova i den när vi är ute. Det syns på hjulen att den är begagnad.

Kommentarer inaktiverade.