Tranorna har kommit till Småland

tranor800

Jag vill gärna visa mina tranor.

En lång girlang hade jag med mig när jag flyttade in. Den andra gjorde jag klar i måndags kväll och Janne hjälpte mig att sätta upp den. Han tycker nog varken bu eller bä om mina påhitt med origami, men han säger att han tycker det är fint.

Det får gärna andra göra också.

Idag har jag beställt origamipapper från en affär i Kanada, nu återstår att se om det är bättre papper än det jag har. De jag har köpt hittills är storpack för ett överkomligt pris, de från Kanada är dubbelt så dyra. Det ska bli spännande.

Kärlek!

2 reaktioner till “Tranorna har kommit till Småland”

  1. Himla vackert tycker jag och det passar så fint hos dig! <3
    Ibland önskar jag att jag precis som du hade haft 2 hem, då skulle jag passat på att göra en helt annan stil i det nya än vad jag har i det "gamla" :) Fast efter en städdag (som infaller typ var-och varannan dag) så är jag rätt glad ändå att det bara finns ett att hålla i ordning… :)

  2. Carina: Jag börjar varje dag med att städa efter hundarna när jag är i stugan. Det är ok, jag gillar ju hundarna.

    Det är roligt att kunna släppa loss lite mer i stugan, i Bromölla låter jag det vara lugnt och fint på något sätt. Vi ses i morgon!

Kommentarer inaktiverade.