Bästa överraskningen

ved

När jag kom hem från Småland.

Ja, då låg där en avi för ett paket på Posten. Hur kul är det inte att få en bok som jag spanat på under något år och som jag köpte till min pappa i farsdagspresent! Fylld med fakta och roliga intervjuer.

Tack, Kristin!

För tre år sedan fick jag en fjäril som snurrade runt via solceller, jag hade den i rabatten och barnen, hundarna och förbipasserande var fascinerade av den. Det var också från Kristin. Fjärilen har dött för längesedan, den blev helt enkelt bemött för hårdhänt av barn och hundar.

Kärlek!

PS Och ved kan inte bli för gammal och torr, i alla fall inte om den är yngre än 60 år. Köp den om ni är det minsta intresserade av fakta om ved, allt från hur man staplar till verktyg och hur ved ska torka på bästa sätt.

En reaktion till “Bästa överraskningen”

Kommentarer inaktiverade.