Davidstorpasjön

hundarna

Idag gick vi runt Davidstorpasjön.

En del av sträckan var Höglandsleden. Solen strålade och först i slutet på färden tog molnen över. Vi var och hämtade Nemo hos Sara och Oskar, med andra ord hade vi tre hundar med oss. Det låter mycket men Lady är följsam och efter en halvtimme lugnade även de två andra stollarna ner sig.

Det blev en sträcka på 12 km.

Efter en dusch åkte vi till Haraldstorp och lämnade paket till Helmer som fyllde två i onsdags. Vi fick en god köttfärspaj och en smarrig efterrätt.

I morgon kommer barnen och därför ska jag sitta stilla i min fåtölj framför brasan från och med nu.

Kärlek!

2 reaktioner till “Davidstorpasjön”

  1. Åhh, jag tycker mig känna igen pälsen på en vinterfällande jämthund. Fåglarna på vår gård älskade de där hårtussarna som vi stod på bron och ryckte ut ur hundarnas päls. Tänk så varma och fina fågelbon fodrade med det!

  2. Freja: Exakt. Vi satte oss och fikade och då drog vi tussar från Nemo, när vi reste oss sa Janne ”ser någon det här tror de att vargen tagit ett lamm och så tar det hus i helvete”.

    En gång var Nemo på rymmen när han var raggig som nu (det kan vara deras förra hund, jag minns inte riktigt för det var något år sedan) och då såg en jägare honom och larmade för varg….Det var en artikel i tidningen om det, men Oskars pappa är med i olika föreningar och jaktvårdskretser och annat – han ringde upp en kontakt på länsstyrelsen och sa ”du kan lägga ner det där med varg för det var Nemo som var på rymmen”. De hade redan varit ute och kollat på det hela och insett att det var hund-skit och inte vargskit längs med spåret…

Kommentarer inaktiverade.